winampnederlands.nl
informatie en hulp bij winamp, internetradio, muziek en video

Forum overzicht » Regels
   

In het forum kun je elkaar tips geven bij het gebruik van Winamp, internetradio, muziek en video. Ook kun je hier om hulp vragen als je er even niet meer uitkomt.

Forumregels

<< Overzicht

Algemeen

Op het forum geven gebruikers elkaar tips, is er ruimte voor discussie, of je kunt gebruikers helpen of juist om raad vragen. Na registratie kun je reageren op berichten of zelf een onderwerp starten. Om voor jou en ons het forum leuk en overzichtelijk te houden, hebben we enkele aanwijzingen en regels opgesteld. Door jezelf hieraan te houden is er niets aan de hand. Wanneer je de regels niet leest en/of niet hanteert bij het plaatsen van berichten, kunnen forumbeheerders je daar op wijzen en in het ergste geval je waarschuwen en/of je berichten verwijderen. Toch zijn het niet zo heel bijzondere regels, dus normaal gesproken is het geen probleem lijkt ons, om jezelf hieraan te houden.

Aanwijzingen

We geven graag antwoord op je vraag, maar vaak kun je met enkele zoektermen op bijvoorbeeld Google het antwoord al vinden. Als je een vraag in onze ondersteuningsfora stelt, is het prettig als je aangeeft wat je al hebt gedaan en waar je hebt gezocht. Zo kunnen we je beter helpen en hoeven we niet bij iedere vraag een link naar google met zoekresultaten te geven;

Let voor het plaatsen van een bericht erop dat je het in het juiste forum doet. Er is bijvoorbeeld "Discussies over" / "Praat mee over..." en "Ondersteuning bij...". In het eerste geval kun je tips, meningen, ideeën, enzovoorts lezen of plaatsen. In het tweede geval kun je vragen en oplossing stellen en geven;

Heb je een vraag? Geef in het onderwerp aan waar het over gaat. Zo vinden we het onderwerp "Geen geluid in Winamp" prettiger en duidelijker dan "HELP!!!!! GELUID!!!!!". Verder worden berichten ENKEL IN HOOFDLETTERS GESCHREVEN niet gewaardeerd. Ook zijn zaken als punten en komma's geen overbodige luxe in een zin.

Ga er in je vraagstelling en in het algemeen er vanuit dat als iemand je een antwoord geeft, je dat doet om je te helpen en dat op vrijwillige basis. Een reactie op je vraag kan om die reden wat langer duren dus bericht als "Waarom hoor ik nog niets?" worden niet zo heel erg op prijs gesteld;

Een antwoord op je vraag geven we via het forum, zodat een ander er ook wat aan heeft. Dus niet via e-mail of MSN, dus dat verwijderen we meestal uit je bericht als je aangeeft via die weg een reactie te willen.

Regels

Wil je een link plaatsen naar je zender, bijvoorbeeld als je wilt dat we deze testen, plaats de link naar niet zomaar in je bericht maar tussen "[code]" tags. Er mag niet direct audio- of beeldmateriaal worden geopend / gedownload na het klikken op een link in het forum. Het is anders niet duidelijk genoeg dat wij niet de aanbieder zijn van de muziek- of videoinhoud die direct na het klikken op de link geopend wordt. Zet het tussen "[code]" het het wordt geen link en dan is het goed.

Het promoten van bijvoorbeeld je website of radiozender, staan wij enkel en beperkt toe via je handtekening. Berichten die hoofdzakelijk voor het aanbieden van commerciële diensten geplaatst worden, zijn niet toegestaan. Particuliere advertenties, zoals te koop aangeboden of gevraagd mogen worden geplaatst in het forumonderdeel "Andere onderwerpen ("off-topic")".

Wij wensen geen ongewenste berichten op het forum. Hieronder vallen berichten waarin naar onwettige handelingen worden verwezen. Bijvoorbeeld het aanbieden of verwijzen naar cracks, serialkeys en niet vrij te verspreiden bestanden of informatie.

Het opnemen van muziek uitgezonden door SHOUTcast stimuleren wij niet. Vragen hierover zijn niet gewenst.

De inhoud van berichten en de handelingen die gebruikers uitvoeren mogen niet discriminerend, onzedelijk of pijnlijk zijn. Er mag niet naar 18+ websites worden verwezen en schelden is niet toegestaan.

Je mag in je handtekening maximaal 3 links naar sites van jezelf of derden opnemen, mits deze niet verwijzen naar iets dat in strijd is met de andere regels. Beheerders kunnen bezwaar maken tegen plaatjes in je bericht of handtekening, als deze de opmaak of rust van de pagina erg verstoren. Zowel voor je handtekening als voor alle berichten in het forum geldt: gebruik het liefst een zwarte tekstkleur en zo min mogelijk opmaakcodes als vet of cursief.

Commerciële berichten zijn alleen toegestaan in het forumonderdeel "Andere onderwerpen ("off-topic")". Of we deze laten staan in het forum is naar eigen inzicht van de forumbeheerder.

Bedankt voor je begrip en veel plezier op ons forum..!

De regels geven aan het beleid aan van winampnederlands.nl. Een beheerder kan van mening zijn dat een bericht niet binnen ons beleid past. Zijn mening hoeft niet persé als regel hier omschreven te zijn. Indien nodig, kan een beheerder een bericht aanpassen om het binnen onze richtlijnen te laten passen, of in uiterste gevallen verwijderen als er geen redden meer aan is... Bij het (ernstig) overtreden van een of meerdere regels, kan een beheerder je een waarschuwing sturen en in het uiterste geval je gebruikersnaam en/of ip-adres blokkeren. Bij zeer ernstige overtredingen kan worden besloten je provider in te lichten.Plaats een banner van ons op je website  |  Begrippenlijst - Het team - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Webdesign: Martin Reedijk.