winampnederlands.nl
informatie en hulp bij winamp, internetradio, muziek en video

Onze website draait op vrijwilligers die elk op hun eigen gebied en elk vanuit hun persoonlijke interesse een bijdrage leveren aan de site. Hieronder vind je deze mensen. Mail ons svp niet voor ondersteuning, daar hebben wij het forum voor bedacht ;) En zo kan een grotere groep gebruikers meteen reageren of de oplossing gebruiken.

Martin Reedijk

Deze website is een initiatief van Martin Reedijk. Begonnen in april 2001 om een onderwerp te hebben om hobbymatig met het internet bezig te zijn. Het design en een groot deel van de inhoud van de pagina's komen bij hem vandaan.

Ook op het forum actief als beheerder / moderator en qua reageren vooral actief in het "Winamp" en het "Andere onderwerpen" gedeelte.

http://www.martinreedijk.nl/ | martin winampnederlands.nl

Paul van Garderen

Paul van Garderen is de man achter de Nederlandse versie van Winamp. Voorheen via aparte pakketten, tegenwoordig meegeleverd bij het downloaden van Winamp. Daarnaast ontwikkeld hij ons skinspakket voor Winamp met drie vertaalde skins. Deze skins maken de vertaling van Winamp compleet!

http://www.paulvangarderen.nl/ | paul winampnederlands.nl

Niek Ketelaar (Spaceplay)

Niek Ketelaar is forumbeheerder, en behalve dat ook een trouwe beantwoorder van vele berichten. Niek is mede oprichter van Internet Radio Nederland. Daarnaast maakt Niek elke week ook een darkwave uur voor Celtica Radio een internet station uit Wales.

http://www.spaceplay.nl/ | spaceplay winampnederlands.nl

Oud teamleden

Deze personen zijn forumbeheerder geweest en zijn we nog steeds dankbaar voor hun inzet: Mastax, Ricardo, Jordy, maniac en Kaboon.Plaats een banner van ons op je website  |  Begrippenlijst - Het team - Gebruiksvoorwaarden - Sitemap - Webdesign: Martin Reedijk.